Algemene actievoorwaarden

winactie Strava Challenge Q2 '22

 Wedstrijd wordt georganiseerd door Isostar (onderdeel van Nutrition & Santé)

 

Artikel 1: Winactie: een gratis ISOSTAR Strava limited pakket t.w.v. €100

1.1 Deelname winactie

 1. Deelname aan de winactie is kosteloos.
 2. 100 personen ontvangen een code waarmee ze meteen het gratis ISOSTAR Strava limited pakket t.w.v. €100 kunnen bestellen op de webshop.
 3. Je maakt automatisch kans om 1 van de 100 winnaars te zijn door middel van onderstaande stappen te doorlopen:
  1. De challenge via Strava behalen binnen de gegeven periode (07/05/2022 t/m 20/05/2022).
  2. Je e-mailadres achterlaten via de url-link die je ontvangt per mail van Strava nadat je de challenge hebt behaald binnen de gegeven periode.
   1. Alle e-mailadressen die in de periode 07/05/2022 t/m 31/05/2022 worden verzameld maken kans op een van de 100 ISOSTAR Strava limited pakketten t.w.v. €100. De e-mailadressen die buiten deze periode worden ingestuurd zijn uitgesloten voor de winactie.
  3. Eenmalige deelname per persoon.
  4. Deelname aan de winactie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.
  5. Deelname aan de winactie is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland, België, Spanje en Frankrijk.
  6. Isostar is te allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de winactie zonder opgaaf van reden stop te zetten.

 1.2 Winnaars winactie

 1. De 100 winnaars van de winactie worden uiterlijk 14 dagen na de winactie gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
 2. De 100 winnaars van de winactie krijgen persoonlijk bericht via het opgegeven e-mailadres in stap 3b onder Artikel 1.1.
 3. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft Isostar het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
 4. Isostar is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 5. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Isostar gerechtigd een andere winnaar te kiezen.
 6. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.

Artikel 2: Winactie: ‘30% korting op ISOSTAR producten’

2.1 Deelname winactie

 1. Deelname aan de winactie is kosteloos.
 2. Iedereen wint 30% korting op Isostar producten
  1. De korting wordt verstrekt middels een unieke kortingscode die enkel in te leveren is op de Isostar webshops: isostar.nl, www.isostar.be, www.isostar.es & www.isostar.fr.
  2. De kortingscode is geldig t/m 30/06/2022 op het gehele online assortiment Isostar producten (sportpakketten zijn uitgesloten van deelname actie).
  3. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties/promo’s.
  4. De kortingscode wordt verstrekt door je e-mailadres achter te laten via de link die je ontvangt per mail van Strava nadat je de Strava challenge hebt behaald binnen de gegeven periode.
   1. Alle e-mailadressen die in de periode 07/05/2022 t/m 31/05/2022 worden verzameld ontvangen de unieke kortingscode voor 30% korting. De e-mailadressen die buiten deze periode worden ingestuurd zijn uitgesloten.
  5. Eenmalige deelname per persoon.
  6. Deelname aan de winactie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.
  7. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland, België, Spanje en Frankrijk.
  8. Isostar is te allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de winactie zonder opgaaf van reden stop te zetten.

2.2 Winnaars winactie

 1. Zodra het e-mailadres is achtergelaten via de link in de mail van Strava, ontvang je meteen je unieke kortingscode. Deze kortingscode is meteen te gebruiken op de aangegeven webshops.
 2. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft Isostar het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
 3. Isostar is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 4. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Isostar gerechtigd een andere winnaar te kiezen.

Artikel 3: Persoonsgegevens

 1. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen, tenzij er toestemming is gegeven een nieuwsbrief te ontvangen van een externe partij.

Secure payment