Algemene actievoorwaarden

winactie September Strava Challenge

 Wedstrijd wordt georganiseerd door Isostar (onderdeel van Nutrition & Santé)

 

ARTIKEL 1: WINACTIE: ÉÉN JAAR GRATIS STRAVA LIDMAATSCHAP

1.1 Deelname winactie

1. Deelname aan de winactie is kosteloos.

2. 50 personen ontvangen een code waarmee ze meteen een jaarlidmaatschap activeren op Strava.

3. Je maakt automatisch kans om 1 van de 50 winnaars te zijn door middel van onderstaande stappen te doorlopen:

a. De challenge via Strava behalen binnen de gegeven periode (04/09/2021 t/m 17/09/2021).

b. Je e-mailadres achterlaten via de url-link die je ontvangt per mail van Strava nadat je de challenge hebt behaald binnen de gegeven periode.

i. Alle e-mailadressen die in de periode 04/09/2021 t/m 30/09/2021 worden verzameld maken kans op een van de 50 Strava Lidmaatschappen. De e-mailadressen die buiten deze periode worden ingestuurd zijn uitgesloten voor de winactie.

4. Eenmalige deelname per persoon.

5. Deelname aan de winactie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.

6. Deelname aan de winactie is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland, België, Spanje en Frankrijk.

7. Isostar is te allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de winactie zonder opgaaf van reden stop te zetten.

 1.2 Winnaars winactie

1. De 50 winnaars van de winactie worden uiterlijk 14 dagen na de winactie gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.

2. De 50 winnaars van de winactie krijgen persoonlijk bericht via het opgegeven e-mailadres in stap 3b onder Artikel 1.1.

3. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft Isostar het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.

4. Isostar is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.

5. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Isostar gerechtigd een andere winnaar te kiezen.

6. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.

 

ARTIKEL 2: WINACTIE: ‘30% KORTING OP ISOSTAR PRODUCTEN’

2.1. Deelname winactie

1. Deelname aan de winactie is kosteloos.

2. Iedereen wint 30% korting op Isostar producten

a. De korting wordt verstrekt middels een unieke kortingscode die enkel in te leveren is op de Isostar webshops:www.isostar.nl,www.isostar.be,www.isostar.es & www.isostar.fr.

b. De kortingscode is geldig t/m 31/10/2021 op het gehele online assortiment Isostar producten.

c. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties/promo’s.

d. De kortingscode wordt verstrekt door je e-mailadres achter te laten via de link die je ontvangt per mail van Strava nadat je de Strava challenge hebt behaald binnen de gegeven periode.

i. Alle e-mailadressen die in de periode 04/09/2021 t/m 30/09/2021 worden verzameld ontvangen de unieke kortingscode voor 30% korting. De e-mailadressen die buiten deze periode worden ingestuurd zijn uitgesloten.

3. Eenmalige deelname per persoon.

4. Deelname aan de winactie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.

5. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland, België, Spanje en Frankrijk.

6. Isostar is te allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de winactie zonder opgaaf van reden stop te zetten.

2.2 Winnaars winactie

1. Zodra het e-mailadres is achtergelaten via de link in de mail van Strava, ontvang je meteen je unieke kortingscode. Deze kortingscode is meteen te gebruiken op de aangegeven webshops.

2. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft Isostar het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.

3. Isostar is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.

4. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Isostar gerechtigd een andere winnaar te kiezen.

 

ARTIKEL 3: PERSOONSGEGEVENS

1. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen, tenzij er toestemming is gegeven een nieuwsbrief te ontvangen van een externe partij.

Secure payment