Onze partners

 Beat Cycling Club

Beat cycling club logo

BEAT your status quo. 

BEAT lanceerde in de zomer van 2017 de eerste commerciële UCI baanploeg in de historie van de Nederlandse baansport, met wereldtoppers als Theo Bos, Matthijs Büchli, Roy van den Berg, Nicky Degrendele en Laurine van Riessen. De ploeg is reeds succesvol met overwinningen tijdens wereldbekers, WK's, EK's en NK's. In 2018 heeft BEAT een UCI continentale wegploeg opgericht die actief is in het profpeloton en won in de afgelopen twee jaar 8 UCI wedstrijden.

Alles wat we zijn en alles wat we doen begint met de simpele vraag "hoe dagen we de status quo uit?" 

Dat doen we niet alleen, maar samen met een groeiende wielercommunity van challengers. Van wielerfanaten tot professionele baan- en wegwielrenners tot partners. Allen met een verlangen om hun eigen status quo uit te dagen. Elke dag weer. 

www.thepeprcompany.nl

The Pepr Company Logo

The PEPr Company is de specialist in het adviseren, ondersteunen en realiseren van unieke evenementen in binnen- en buitenland. Het dynamische team staat u met raad en daad te woord. The PEPr Company heeft voldoende kennis in huis om uw evenement naar een hoger en nog professioneler plan te trekken.

The Pepr Company is de organizator van de wielerklassieker van Nederland, de Amstel Gold Race. Ieder jaar trekken 250.000 toeschouwers naar Zuid-Limburg om de internationale wielerprofs te zien. Daags voor de Amstel Gold Race rijden 15.000 toerfietsers hun Toerversie Amstel Gold Race.