Fast Hydration Orange

Uitverkocht

Smaak

Uitverkocht
Gewicht
500ml
€ 1,01 € 1,35

Over het product

De isotone drank Fast Hydration Orange begeleidt je tijdens de langdurige sportsessies. Hij levert elektrolyten en koolhydraten, helpt de prestaties tijdens langdurige inspanningen op peil te houden en verhoogt de wateropname. Deze drank is een bron van magnesium die vermoeidheid helpt te verminderen. Daarnaast bevat de isotone drank een heerlijke sinaasappelsmaak en is de drank handig om mee te nemen tijdens sportactiviteiten. 

  • Een kant-en-klaar flesje levert 35 gram koolhydraten
  • Bron van calcium en magnesium die bijdragen tot een normale spierfunctie
   • Verhoogt de vochtinname

     

    Een isotone drank met koolhydraten, elektrolyten en vitaminen 

    De isotone drank Fast Hydration Orange is een "3 in 1" combo dankzij het water, de elektrolyten en de koolhydraten in de fles. Dit trio draagt bij tot een optimale hydratatie tijdens de wedstrijd. 

    Een fles van 500 milliliter bevat 35 gram koolhydraten, wat helpt bij de ondersteuning van lange en intensieve inspanningen. Bovendien voorziet de isotone drank je van elektrolyten (calcium, magnesium), essentiële mineralen die bijdragen tot een normale spierfunctie.

    Een fles ISOSTAR isotone drank bevat : 

     • 155 mg calcium voor het behoud van een normale spierfunctie;
     • 62,5 mg magnesium, dat vermoeidheid helpt verminderen en bijdraagt tot de elektrolytenbalans
      • Vitamine B1 en magnesium die bijdragen tot de normale werking van het zenuwstelsel;
       • Calcium, magnesium en vitamine B1 dragen bij tot een normaal energiemetabolisme. 

        Te consumeren tijdens de training voor optimale hydratatie

        De isotone drank van Isostar moet tijdens de sportactiviteit in kleine slokjes worden gedronken. De ideale manier? Begin met een kleine hoeveelheid tijdens de warming-up (tot 300 ml), en blijf het elke 15 minuten drinken, zowel tijdens de sessie als erna, om het effect te maximaliseren. 

        Hydratatie en prestaties in één fles

        Intense en langdurige fysieke inspanning gaat gepaard met een risico op aanzienlijk verlies van water en elektrolyten via het vochtverlies, tot enkele liters per uur! Het resultaat? Een risico op uitdroging en vermoeidheid dat je uithoudingsvermogen aantast en de prestaties beperkt. 

        Fast Hydration isotone drank is speciaal samengesteld om u te voorzien van koolhydraten en elektrolyten; het helpt de prestaties op peil te houden tijdens langdurige duurinspanningen en verhoogt de vochtinname.

        Met Fast Hydration Orange kun je er zeker van zijn dat je goed gehydrateerd bent tijdens de sportsessies.

        Deze drank helpt je tijdens de training en levert de energie en hydratatie die nodig zijn tijdens langdurige inspanning.

        Een drankje voor duursporters

        Deze drank is bedoeld voor alle duursporters (trail, wandelen, fietsen, marathon, triatlon) waarvan de activiteit over het algemeen langer duurt dan 1u30 en veel vochtverlies veroorzaakt. Naast intensieve duursporten is de drank ook geschikt voor andere intensieve en korte sportactiviteiten waarbij veel vochtverlies wordt veroorzaakt.

        • Hoe te gebruiken

         Het wordt aanbevolen om Hydrate & Perform dranken te consumeren tijdens de opwarming (150 tot 300 ml), tijdens en na de training (150 ml om de 15 minuten).
        • Ingredienten en allergenen

         Water, sacharose, glucosesiroop, voedingszuur: citroenzuur, maltodextrine, natuurlijk sinaasappelaroma met andere natuurlijke aroma's, natriumcitraat, calciumzouten van orthofosforzuur, magnesiumcarbonaat, natriumchloride, zuurteregelaar: kaliumchloride, stabilisatoren: E414 en E445, antioxidant: E307, vitamine B1
        • Nutritionele waarden

         Voedingswaarde voor 100 g%RI* voor 100gVoedingswaarde per portie **%RI* per portie**
         Energetische waarde (kJ)125634
         Energetische waarde (kcal)29149
         Koolhydraten waarvan (g)6.935
         Suikers (g)630
         Zout (g)0.130.65
         Vitamine B1 (mg)0.0650.327
         Calcium (mg)31415519
         Magnesium (mg)12.5362.517

         De meest volledige en actuele lijst van ingrediënten en informatie omtrent voedingswaarden vind je op de productverpakking.

         RI = Referentie-Inname

         • *Dagelijkse referentie-inname voor volwassenen (8400 kJ / 2000 kcal)
         • **Een portie staat gelijk aan

        Secure payment