Marathon trainingsplan

MARATHON: VOORBEREIDINGSGIDS over 10 weken DOELSTELLING 3h30

Je volgende marathon lopen in 3u30? Een serieus doel! Isostar heeft een plan opgesteld in 10 weken inclusief 4 wekelijkse trainingen.

Triatlon trainingsplan

"MIJN EERSTE TRIATHLON" TRAININGSPLAN

Onze missie: dat je je eerste triatlon in goede omstandigheden afmaakt, met een voorbereiding van maximaal 6 uur / week.

"LANCERING OP IRONMAN" TRAININGSPLAN

Wil je de mythische gebeurtenis uitdagen, maar toch enige terughoudendheid hebben? Dit wekelijkse trainingsprogramma van 12 weken en 12 uur is voor jou.

Fiets trainingsplan

VOORBEREIDINGSGIDS VOOR DE FIETSEN MEER DAN 120 KM MET HOGE DENIVELE

Wat uw chrono-doel ook is, uw fysieke voorbereiding vereist enkele maanden van strengheid op sport- en voedingsniveau. Dit programma is gebaseerd op 2 en een halve maand training, met 4 sessies per...

Trail trainingsplan

Trail trainingsprogramma 42 km 8 weken plan

Ben je gemotiveerd en al bekend met de paden? Dit plan, bedacht door Tony Moulai, is voor jou! Het bevat minimaal 5 sessies per week en fietstraining!

Trail trainingsprogramma Superior 70 km 8 weken plan

Een ambitieuze uitdaging die zich voorbereidt op meerdere maanden en die aanpassing vereist. Hier is een compleet en serieus plan met voedingstips. Succes met voorbereiden!

Voedingsplannen en voorbeeldmenu

SPORTTEST: UW VOEDING NODIG VOOR - TIJDENS - NA

Vind onze belangrijkste voedingstips om uw energie- en hydratatiebehoeften te beheren op dagen voorafgaand aan de race, tijdens competitie en herstel.

ETEN & OPLEIDING Voorbeeldmenu

Hier zijn enkele voorbeelden van een menu dat u kunt volgen tijdens uw training. Evenwichtige maaltijden, met de juiste dosis energie en voedingsstoffen om uw doel te garanderen!