Onze Geschiedenis

ISOSTAR, EEN PIONIER IN SPORTVOEDING

ISOSTAR was het eerste sportvoedingsmerk in 1977 in Europa! Het was de kenmerkende drank Hydrate & Perform (poeder om op te lossen in water) die het merk zo succesvol maakte. Na 40 jaar is het Hydrate & Perform-assortiment uitgebreid om aan verschillende behoeften te voldoen: nieuwe smaken, nieuwe formules, nieuwe formaten voor meer gemak… In de jaren 80 werd de eerste energierepen gelanceerd om aan deze energiebehoeften te voldoen. In de loop der jaren heeft het assortiment zich verder ontwikkeld volgens de manier waarop sport wordt beoefend.

ISOSTAR ondersteunt al meer dan 40 jaar de uitdagingen van alle atleten.

ISOSTAR, EEN FRANS MERK

ISOSTAR is een Frans merk waarvan de werkplaatsen zijn gevestigd in Revel, in het zuidwesten van Frankrijk. De kantoren van het merk bevinden zich daarom op enkele kilometers van Toulouse en Castres, in de Lauragais, tussen de Montagne Noire en het meer van Saint-Ferréol.

De stad Revel op de kaart van FrankrijkDe stad Revel op de kaart van Frankrijk
Jonge vrouw die gewichten draagt tijdens een Crossfit-sessieJonge vrouw die gewichten draagt tijdens een Crossfit-sessie

EXPERT IN SPORTVOEDING

ISOSTAR biedt producten aan die speciaal zijn aangepast aan de behoeften van atleten: hydratatie, voeding, energie en herstel. Elk product is ontworpen in samenwerking met experts om atleten in staat te stellen hun fysieke potentieel optimaal te benutten tijdens training en competitie.

EEN GEPASSIONEERD TEAM

Achter het merk ISOSTAR staan ​​vooral vrouwen en mannen die een passie hebben voor sport en die houden van het merk. Het Isostar-team brengt mensen samen met verschillende achtergronden: degenen die elke dag werken om het merk te laten schitteren (productontwerp, partnerschappen aangaan, communicatiemanagement, enz.), en degenen die het merk inspireren: vooral atleten.

Manu Cornu begeleidt een vrouw tijdens een klimsessie in openluchtManu Cornu begeleidt een vrouw tijdens een klimsessie in openlucht
Team Trail Isostar in de PyreneeënTeam Trail Isostar in de Pyreneeën

AAN DE KANT VAN ATLETEN

Marathon, Trail, Triathlon, Crossfit, Cycling ... we zijn blij en trots om alle atleten, beginners of experts, te ondersteunen bij het succes van hun uitdagingen!

Secure payment