Voeding

Ben je opzoek naar betrouwbare informatie over (sport)voeding en training? Onze experts geven je advies en informatie ter verbetering van je presentaties en het behalen van je doelen.

Hoe bereken je jouw energiebehoeften en het aantal calorieën dat je moet eten? Een gids voor optimale voeding

Het begrijpen van jouw energiebehoeften en het juiste aantal calorieën dat je moet eten, is essentieel voor het handhaven van een gezonde levensstijl. Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon jouw huidige gewicht wilt behouden, het kennen van jouw caloriebehoefte is de sleutel tot succes. In deze blogpost zullen we bespreken hoe je jouw energiebehoeften kunt berekenen en hoe je het juiste aantal calorieën kunt eten om jouw sportdoelen te bereiken. 

Lees verder

Optimale brandstof voor marathonlopers: voedingstips voor succesvolle wedstrijdvoorbereiding

Als marathonloper weet je als geen ander dat de weg naar de finish niet altijd gemakkelijk is. Het vergt toewijding, training en een sterk lichaam om je doel te bereiken. Maar er is nog een essentieel element dat vaak over het hoofd wordt gezien: voeding. Het juiste dieet kan het verschil maken tussen een succesvolle race en een moeilijke strijd. In deze blog delen we waardevolle voedingstips om jouw wedstrijdvoorbereiding voor de volgende marathon naar een hoger niveau te tillen. 

Lees verder

Gezonde Energieboost: De Beste Snacks voor Duursporters

Het leven van een duursporter draait om uithoudingsvermogen, energie en het behalen van topprestaties. Of je nu traint voor een marathon, triatlon of gewoon regelmatig lange afstanden fietst, voeding speelt een cruciale rol in het ondersteunen van je prestaties. Het kiezen van de juiste snacks voor, tijdens en na het sporten kan je helpen om de nodige energie te krijgen, spieren te herstellen en je algehele welzijn te verbeteren. In dit artikel zullen we enkele gezonde en voedzame snacks bespreken die ideaal zijn voor duursporters. 

Lees verder

Het belang van hydratatie en vernieuwing na de winter

De winterperiode kan voor veel mensen een uitdaging zijn als het gaat om hydratatie en het behouden van een gezonde levensstijl. Het koude weer, gecombineerd met de neiging om minder te drinken en te bewegen, kan leiden tot uitdroging en een gebrek aan energie. Gelukkig brengt de lente niet alleen warmere temperaturen en verse bloesems, maar ook de mogelijkheid voor vernieuwing en herstellen. In deze blog leggen we de nadruk op het belang van hydratatie en vernieuwing na de winter en lichten we de hydraterende producten van Isostar uit om jou te helpen het beste uit dit seizoen te halen. 

Lees verder

Secure payment