Onze waarden

ISOSTAR is het eerste Franse sportvoedingsmerk, opgericht in 1977. De isotone drank Hydrate & Perfom is iconisch en blijft vandaag de dag de maatstaf op de markt voor sportdranken. De tijd verstrijkt, het assortiment is gegroeid, maar de waarden van het merk blijven intact.

Een man en vrouw die buiten gaan klimmenEen man en vrouw die buiten gaan klimmen

EXPERTISE

Onze ervaring van meer dan 40 jaar is ongeëvenaard. Innovatie zit in het DNA van het merk. De producten van Isostar worden gezamenlijk ontworpen om zo goed mogelijk te voldoen aan fysiologische behoeften en plezier.

KWALITEIT

Onze producten voldoen aan een veeleisend kwaliteitshandvest. Ze worden gemaakt in Zwitserland (drank) en Frankrijk (repen en gels) volgens een gecontroleerd productieproces. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd.

Sportman die een Isostar Energy Sport reep opentSportman die een Isostar Energy Sport reep opent
Vrouw die gewichten optilt tijdens een Crossfit-sessieVrouw die gewichten optilt tijdens een Crossfit-sessie

WE STAAN AAN JE ZIJDE!

Al meer dan 40 jaar bouwt Isostar aan het vertrouwen van de sporters. Op de fiets, in je bidon of je zak ... het merk ondersteunt sportievelingen. Aan je zijde staan ​​bij je kleine uitdagingen en in je grotere uitdagingen, de emotie delen van een gekruiste finishlijn, de trots van een nieuwe tijdsverbetering, of gewoon een moment voor uzelf, dat is wat al jaren het merk drijft.

Secure payment