Blog

Ben je opzoek naar betrouwbare informatie over (sport)voeding en training? Onze experts geven je advies en informatie ter verbetering van je presentaties en het behalen van je doelen.

Lichaamsbeweging zorgt ervoor dat er warmte vrijkomt, waardoor de lichaamstemperatuur stijgt en een automatisch regulerend fenomeen ontstaat: zweten. Volg het advies van de voedingsdeskundige Isostar om “oververhitting” te voorkomen.

Lees het artikel

triatlon zwemmers in zee

De triatlon is een veeleisende duursport met een combinatie van 3 verschillende fysieke activiteiten met elk hun eigen behoefte als het gaat om voeding en voedingswijze.

Zowel voor het zwemmen, het fietsen als het hardlopen zal de voeding aangepast moeten worden. Voor optimale prestaties geven we 10 voedingstips voor voor-, tijdens- en na de triatlon..

Lees het artikel

olijfolie in een kom

Suikers zijn de belangrijkste brandstof voor spieren, maar het belang van vetten moet niet worden onderschat. Bij regelmatig trainen, komt het belang van vetten goed naar voren want hierdoor kan zuiniger worden omgegaan met de glycogeenreserves en kun je de fysieke inspanning langer volhouden.

Lees het artikel

Secure payment